Individuele coaching

Je hoeft het niet altijd alleen te doen

Het gaat niet echt lekker

Je voelt dat het niet echt lekker loopt in je leven of in je werk: er zijn steeds terugkerende zaken, die je eigenlijk graag anders zou willen doen, maar toch lukt dat niet. Het is niet zo, dat je helemaal in de put zit of nachten wakker ligt. Maar toch… Het zou wel heel fijn zijn, als dingen toch net wat anders zouden gaan.

Het kan zijn dat je je iedere keer voorneemt om nu eens duidelijk je grenzen aan te geven, maar achteraf merk je, dat je dit toch weer niet gedaan hebt.
Of misschien kost het je moeite om je op je werk niet overal verantwoordelijk voor te voelen. Jij bent die persoon voor wie geldt: afspraak is afspraak, ook al zie je dat collega’s hier veel laconieker over doen.

Je bent niet heel erg ongelukkig, maar je denkt dat het beter kan en hebt dit nu al lang genoeg alleen geprobeerd, zonder echt resultaat.
Je zit vast in je eigen patronen, systemen en gedachten.

vastgebonden voelen
in gesprek 1620x1080px .jpg

Dus….

Als jij het jezelf gunt om meer uit je leven te halen, jouw struikelblokken op te lossen en met meer energie en enthousiasme de beste versie van jezelf te worden, neem dan contact met me op.
Je leven is te kort om er niet alles uit te halen.

En … JIJ bent het waard om in jezelf te investeren

Je hebt altijd een keuze

Ieder mens leeft, denkt en doet een heel groot deel van de dag alles volgens een vast patroon. Dat is heel handig en vaak ook belangrijk.

Maar er zijn ook patronen die je jezelf ooit, in je jeugd hebt aangeleerd, waarvan je nu merkt, dat het graag anders wilt doen. Gelukkig heb je ieder moment de keuze om het anders te gaan doen.

Is dat dan altijd makkelijk? Nee helaas niet.
Wil jij bijvoorbeeld leren om je grenzen aan te geven, dan is het ook belangrijk om stil te staan bij overtuigingen die jij hierover hebt. Wat heeft het je vroeger opgeleverd om vooral mee te bewegen met anderen? Want alles heeft ook een positieve kant.
En ook als jij dit allemaal weet en (h)erkent, dan nog is het voor jou nieuw gedrag en dat moet je jezelf nog aanleren. Dus moet je dit ook oefenen en kun je niet van jezelf verwachten dat het ineens in alle situaties lukt.

Samen gaan we in een aantal gesprekken onderzoeken wat je graag anders zou willen in je leven, hoe dat er dan uit zou zien en wat je nodig hebt om dit ook daadwerkelijk anders te gaan doen.
Dit doen we door niet alleen te praten, maar juist door ook dingen te doen. Bijv. een levensloop tekenen, gebruik te maken van kaarten of spelvormen, te ervaren en soms te verklaren.

In overleg bepalen we waar onze afspraken plaatsvinden. Dit kan bij jou thuis, op een externe locatie of al wandelend buiten.

Meer weten?

Neem contact op