Mijn team is top!

Boek: Mijn team is top!

Ontdek in Mijn team is top! van Jeanneke Bruning hoe je de kracht van samenwerking kunt ontketenen.

Dit boek biedt een inspirerende reis door de dynamiek van teams, waarbij ik mijn verworven visies en praktische aanpak deel om teams in beweging te zetten. Met herkenbare voorbeelden en een verleidelijke aansporing illustreer ik hoe een positieve cultuur, duidelijke communicatie en doelgerichte samenwerking de sleutels zijn tot succesvolle teams. Of je nu een teamleider, ondernemer of teamlid bent, Mijn team is top! biedt waardevolle inzichten, concrete strategieën en adviezen om elk team naar nieuwe hoogten te brengen.

Het is een onmisbare gids voor iedereen die gelooft in de kracht van samenwerking en de ambitie heeft om het beste uit zijn of haar team te halen.

Ik ben team booster, coach en muziektherapeut. Mijn eigen ervaringen in en met teams, inspireerden mij tot het schrijven van Mijn team is top!

boek Mijn team is top!

Bestelformulier

Woont u in Nederland? Dan kunt u het onderstaand bestelformulier gebruiken.
De prijs is inclusief verzending.

Woont u in België? Dan kunt u uw bestelling via de mail doorgeven.
Er worden verzendkosten in rekening gebracht.
Boek: Mijn team is top!
€ 21,50
Totaal


Coachingstraject “Mijn team is top!”

 

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om jouw team in beweging te krijgen met het coachingsprogramma gebaseerd op mijn boek: Mijn team is top!

Samen met jou en je team gaan ik in 4 bijeenkomsten aan de slag om ook van jouw team een topteam te maken.

Klik hier voor meer informatie

Meer weten?

Neem contact op